Lees online
Universiteit Utrecht
 
Wetenschapsknooppunt Nieuwsbrief September 2017
In deze nieuwsbrief lees je meer over de activiteiten van dit najaar en geven we een vooruitblik op het voorjaar van 2018.


  Grote Wetenschapsdag 2017

Grote Wetenschapsdag 2018


Ruim 100 scholen maken op 27 september kennis met de wereld van schimmels, door activiteiten en spellen. We organiseren de Grote Wetenschapsdag dit jaar samen met het Westerdijk Instituut. Alle deelnemers: veel plezier met schimmels kweken en onderzoeken!
Meer informatie     »
 

Meet the Professor 2018


Op 28 maart 2018 is het weer zover: meer dan 140 professoren van de Universiteit Utrecht stappen op de fiets naar basisscholen, om daar alle vragen van nieuwsgierige leerlingen te beantwoorden. Vrijdag 15 september gaan de inschrijvingen open. Alle basisscholen op maximaal 25 fietsminuten vanaf de Dom mogen meedoen. Als jouw school mag meedoen, ontvangen jullie vanzelf een uitnodiging.
Meer informatie     »
  Thema-avond KinderKennisCentrum

Thema-avond over hersenen


Hersenen zijn hot! Het puberbrein, verschillen tussen jongens en meisjes, 'brain training'; allemaal zijn ze onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Op woensdag 25 oktober organiseert het KinderKennisCentrum een thema-avond over hersenen en gedrag, speciaal voor leerkrachten en medewerkers van basisscholen.
Meld je aan     »
  Regiobijeenkomst W&T Academie

Regiobijeenkomst W&T


Op woensdag 25 oktober van 15.00 - 17.00 uur organiseert het Kenniscentrum Talentontwikkeling Wetenschap & Technologie (KTWT) een bijeenkomst voor leerkrachten, coördinatoren en schoolleiders. Op het programma staan verschillende workshops op het gebied van wetenschap en technologie in de klas.
Meld je aan     »

Eline DondorpHet team van het Wetenschapsknooppunt is uitgebreid met een nieuwe collega! Eline Dondorp zorgt voor de praktische ondersteuning en communicatie rondom activiteiten.

In de agenda:

 
Afmelden
Gegevens wijzigen
 
Contact
wetenschapsknooppunt@uu.nl
www.uu.nl/wetenschapsknooppunt
w
ww.twitter.com/wkuu_utrecht