Universiteit Utrecht
Platform Onbeperkt Studeren
Uitnodiging Meet&Greet 19 mei 

Zoek jij binnenkort een passende stage of startersfunctie? 
 
Uitnodiging Online Meet & Greet met inclusieve werkgevers:
Van de sprong een brug maken, voor studenten+ van UU en HU!
 
De arbeidsmarkt is nu wat lastiger door Corona. Maar er zijn werkgevers die binnenkort weer werk gaan maken van inclusief werkgeverschap! O.a. deze werkgevers gaan graag met je in gesprek op 19 mei: Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Berenschot, De Nederlansche Bank, Solgu en ECIO. Meld je aan voor 10 mei.
 
De werkgevers gaan op 19 mei graag met jou in gesprek over hun organisatie en wat hun stages/banen inhouden, over wat ze kunnen bieden en aanpassen, wat je wel en niet hoeft te vertellen bij een sollicitatie. Je kunt kennis met hen maken en bespreken wat je zoekt, hoe jij het beste tot je recht komt en wat voor jou goed werkt.
 
Dus: Kom je graag oriënterend in contact met inclusieve werkgevers over stage lopen en werken met een beperking? Kom dan naar onze online Meet & Greet. Er zijn verschillende werkgevers, die graag met je kennis willen maken. Je kunt van tevoren aangeven met wie jij graag in gesprek zou willen gaan.
 
 
Wanneer?
Dinsdag  19 mei, 14 - 16 uur
Deadline aanmelden 10 mei
Aanmelden
Door een mail naar m.klok1@uu.nl met vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer (voor het geval ZOOM ons in de steek laat). We laten je dan van te voren weten welke werkgevers deelnemen en vragen we met wie je in gesprek wilt gaan.
 
Tot dan?
Martin, Ingrid, Sanne, Roos, Marian, Harriët, Marian en Linda
 
 
Contact
m.klok1@uu.nl
students.uu.nl/onbeperktstuderen

Privacyverklaring
...